Morjesta ja pitkasta aikaa. Noin muutaman kuukauden vali tassa ollut.. anteeksi siita mutta ei tosiaakaan ole jaksanut kirjoittaa ja sita sitten viela haittasi se etta muutin paikkaan jossa hostperhe ei anna kayttaa internettia.

Talla kertaa istuskelen netti kahvilassa ja aikaa kirjoittaa on se 10min etta yritetaan tassa jotain vasata. Aivan mielenkiintoisia nama paikat ovat.. tassa missa ny oon niin taal on ilmanen drinkbar elikka ilmaset juomat. Paasiassa limonadia ja sen sellasta softdrinkkeja ja ilmaset pehimkset. Lisaksi mangaakin loytyy luettavaksi hyllyittain. melko ihmeellista.

Mutta mulla on enaa tassa 1kk jaljella taal. On viime aikoina aika lailla ajatukset olleet kotiin pain, koska paluuta ei millaan jaksaisi odottaa. tekisi mieli palata jo heti. ei sinallaan etta tama elama taalla olisi aivan kauheata vaan se etta ei taalla enaa mitaan tekemista oikein loydy. Suurin osa vaihtarikavereistakin tuntee samoin... Toisaalta sitten on sellanen fiilis etta kun taalta lahtee niin elama taalla loppuu.. vahan surullinen fiilis mutta onneks yhteydenpito on nykyaan todella helppoa netin valityksella. taytyy vaan jaksaa ajatella positiivisesti.

ihan pikku lisays tahan etta naa japanilaiset nappaimistot on todella vaikeita kayttaa. pisteet ja muut tarkeet napit on jossain piilossa ja space nappi on ehka sen 2,5-3cm pitunen vain...

Ei oikein loydy aihetta mista kirjoittaa ja aikakaan ei oikein riita.

Ostin tuossa yhtena paivana iPod touch 64gigasen 3rd generation. Taal se oli jotain 50-60euroo halvempi ku suomessa. Voin sanoa etta kylla oli hyva ostos ja elokuvat ja musavideot on todella hyvan nakosia siina. Lisaks pelejakin voi ladata tylsien oppituntien varalle mutta pelit kuluttaa akkua melko nopeaan. riippuu tietty pelista..

kohta alkaa myos tuliaispaineet kasvamaan. mita ostaa kenellekin? kaikkea japanilaista sapuskaa varmaan ^^

mutta talta eraa morjes. sori ei aika riita. pyrin tulee kirjoittaa lisaa jokin toinen paiva kun aikaa riittaa. Moro!!!